Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

02 March 2012

Mak budak dah mengidam lagi

Eh tajuk nak kontroversi je kan. Hikhikhik. No no no jangan salah sangka ok. Mak budak ni asyik mengidam nak main game ipad, Sea Stars nama dia. Macam bebudak kan. At one time orang duk kecoh pasal game Plants Vs Zombie, aku terpinga-pinga je, pekebendenye menatang itu. Sekarang I pulak nak act sikit dengan game ni. Haha poyosnyesakus. Marilah kaum ibu menenangkan diri di malam hening sambil main game ini, kompom bangun tidur nampak pelangi. Haha ok I over. Game ni ada mission-mission yang perlu dicompletekan untuk membolehkan kita naik rank. Yang buat I ketagih main game ni sebab nak completekan mission la. Macam challenge pada diri sendiri gitu. *Oh celen nak menyiapkan thesis kemain liat lagi*. Oh ye, dekat Android tablet/phone pun ada game ni boleh download free je dekat Android Market, cuma version agak berlainan and also kat Android kekadang I main macam tersekat-sekat sikit, maybe ada bugs yang belum di fixed kan lagi. Eh download la..download la *ini adalah paksaan*. I nak tengok uols boleh challenge tak record renang I. Kihkihkih.

Tuuu yang tengah tuuuuu la game yang dimaksudkan...

I baru sampai rank 30 je sobs sobs
 Best distance I baru 7155m jer..tu yang kat bawah kiri screen tu la konon-konon best record kite.

Buat high jump 7 kali, nanti keluar rainbow birds..boleh collect duit banyak-banyak.

Haa nampak tu, so much fun and so addictive. Jadi jangan salahkan mak budak kemaruk main game ni tetengah malam. Alasan baik punye. Hikhikhik.

Tu jer entry di pagi jumaat yang hening. HENING? Ini mood baik untuk berjimba bersama sea stars :P


No comments:

Post a Comment