Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

26 March 2012

Rainbow Canopy

Tantek kan canopy ni? Agak-agak kalau aku buat housewarming ok tak pakai canopy camni? Hakhakhak orang nak kawen pon tak se-over kau wanie oiii. Untuk birthday party Aqeel yang seken nanti lawa gak kot tapi takkan nak pasang chandelier bagai? Kuikuikui jangan beranganla nak oii, mak ko punya akaun bank tu macam transit je. Masuk duit singgah 2-3 hari, tinggal balik belen asal RM1. Tu pon sebab dah takleh kuarkan, kalo boleh sume bank yang tinggal singgit tu mak ko nak kuarkan. Kehkehkeh.

Pic from google

~Wanie~

No comments:

Post a Comment