Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

24 May 2012

Artificial Flower Handbouquet

Salam and hi..

Kami buka sewaan untuk bunga tangan menggunakan bunga tiruan. Tapi jangan bimbang, walaupun menggunakan bunga tiruan, bunga nampak macam seakan-akan hidup, warna pula sweet je. Artificial flower ni senang nak jaga, untuk outdoor ke mana tau amik gambar untuk outdoor hari lain ke kan, untuk back up jugak kot-kot hand bouquet yang diorder tu tak sampai ke tangan. Harap-harapnye tak la jadi pape yang tak elok kan. InsyaAllah.. Apa-apa pun,let's see it to believe it ;-)

Kod HB 01 = RM20



 Ouch ni pose apa camni hihi




Thanks peeps...

Syarat-syarat sewaan:

1. Deposit + harga sewaan


Contoh: Kod HB 01
Deposit + harga sewaan = RM20 + RM20
2. Deposit PENUH akan dipulangkan semula semasa sesi pemulangan barang. Tetapi, sekiranya terdapat sebarang kerosakan pada barang sewaan, penyewa dikehendaki membayar harga penuh barang sewaan tersebut. 
3. Jangkamasa untuk mengambil barang adalah seawal 2 minggu sebelum majlis dan jangkamasa pemulangan barang adalah selewatnya 2 minggu selepas majlis.
Kepada bakal-bakal pengantin yang berminat untuk menyewa aksesori-aksesori ini, bolehlah emailkan butiran diri anda kepada:

Wanie / Nailah
sitisalwani262[at]gmail.com / sitinailah[at]gmail.com

Nama penyewa:
Nombor telefon untuk dihubungi:
Alamat:
Kod sewaan:
Tarikh sewaan:
Tarikh ambil barang:
Tarikh pemulangan barang:

Tempat untuk mengambil dan memulangkan barang adalah seperti berikut:
Isnin - Jumaat : Shah Alam (9am - 9pm)
                           Cyberjaya (8am - 5pm) 
Sabtu - Ahad : Shah Alam (9am - 9pm)

* Tempat untuk mengambil barang masih boleh dibincangkan. Tertakluk kepada keadaan semasa.
~Wanie & Na'ilah~

No comments:

Post a Comment