Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

24 May 2012

Aksesori Pengantin Untuk Disewakan

Salam and hi...

Kami menawarkan perkhidmatan menyewakan aksesori buat raja sehari. Buat permulaan, terdapat beberapa jenis aksesori yang ditawarkan iaitu tiara (crown), rantai panjang, brooch besar (sesuai untuk majlis akad nikah), veil dan baju pengantin.  

CROWN

Kod CR 01 = RM50




Kod CR 02 = RM50




Kod CR 03 = RM50



RANTAI

Kod RA 01 = RM50


Kod RA 02 = RM40


Lelaki pun boleh pakai rantai ni, sesuai bila pakai baju melayu tampak lebih segak bila digandingkan dengan kain samping and tanjak.

Kod CR 03 = RM30
Rantai ni untuk pengantin lelaki pakai, nampak lebih simple tapi beraksesori. Tak terlalu plain kan bila pakai baju melayu, nampak lebih "pengantin" gitu.
BROOCH

BR 01 = RM40


Dalam gambar ni kalau perasan sebenarnya nak tunjuk pengantin pakai brooch besar atas sisi kepala.Lebih menawan di hari bahagia! ;-)

 GELANG

GE 01 = RM50 (untuk sepasang)


Syarat-syarat sewaan:

1. Deposit + harga sewaan


Contoh: Kod CR 01
Deposit + harga sewaan = RM100 + RM50
2. Deposit PENUH akan dipulangkan semula semasa sesi pemulangan barang. Tetapi, sekiranya terdapat sebarang kerosakan pada barang sewaan, penyewa dikehendaki membayar harga penuh barang sewaan tersebut. 
3. Jangkamasa untuk mengambil barang adalah seawal 2 minggu sebelum majlis dan jangkamasa pemulangan barang adalah selewatnya 2 minggu selepas majlis.
Kepada bakal-bakal pengantin yang berminat untuk menyewa aksesori-aksesori ini, bolehlah emailkan butiran diri anda kepada:

Wanie / Nailah
sitisalwani262[at]gmail.com / sitinailah[at]gmail.com

Nama penyewa:
Nombor telefon untuk dihubungi:
Alamat:
Kod sewaan:
Tarikh sewaan:
Tarikh ambil barang:
Tarikh pemulangan barang:

Tempat untuk mengambil dan memulangkan barang adalah seperti berikut:
Isnin - Jumaat : Shah Alam (9am - 9pm)
                           Cyberjaya (8am - 5pm) 
Sabtu - Ahad : Shah Alam (9am - 9pm)

* Tempat untuk mengambil barang masih boleh dibincangkan. Tertakluk kepada keadaan semasa.

~Wanie & Na'ilah~

6 comments:

  1. email me pls.. elima@live.com.my.. thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear..sy dah email ye..thanks ^_^

      Delete
  2. Saya hamizah dari sentul.boleh saya dapatkan email utk berhubung atau anda boleh hubungi sy di mizahisman@gmail.com

    ReplyDelete
  3. salam. sy nak crown. boleh email thot2110@gmail.com

    ReplyDelete
  4. salam. sy nak crown. boleh email thot2110@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Salam ... nak tanye masih lagi available untuk sewa crown code cr02

    ReplyDelete