Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

12 March 2012

I gedik, aku tak gedik

My friend, si Maimok kate I gedik sebab nak ber "I" dalam blog, dia kata tak sesuai sebab rasa gedik maybe sebab kitorang memang kasaq gedegaq kata orang utara.  Senang ok type I,I,I kan senang tu berbanding aku,aku,aku. Tapi memandangkan dia dah mengkeji I, mulai hari ini, I adalah ditukar kepada aku. Yeee tauuu...sememangnya aku adalah ganas secara semulajadi. Maka Maimok...aku dah tukar ok. Dengki tau ko ni. Daripada orang nampak aku macam ni....


Terus jadi macam ni.....



 Lain kali aku jumpa ko Maimok, aku buat macam ni..

Rasakan!

Oh ye..pic from google. Kang kene saman pulak.

2 comments:

  1. Eh u, sapa kata `i` tu gedik? Sumpah tak taw. Memandai je taw kwn u tu..ish..ish..!! Hehehe. Nnt klo I but blog,I nk guna `i` je jgk..blog I, ske hati I la..kuikuikui :-)


    P/s: lap u Monmok... :p

    ReplyDelete
  2. Eeeeee maimok la..i miss u..dah due hari i tak jumpe u dalam gemokmail.

    ReplyDelete