Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

08 March 2012

Deco deco deco - Makan place

Cak!!!

Eh tetibe dah ter ada pulak label under deco pulak :P. Sekarang ni renovation progress dah boleh kata 80%. Yang tinggal sekarang hanya kitchen cabinet and main gate. Wiring lampu lampi kipas insyaAllah end of this week kontraktor nak settle kan. Dah nak siap ni mula la gatal je tangan cari deco sana deco sini. I rasa dapur I tak muat la kalau I nak letak meja makan walaupun kecik macam ni. Terpaksala makan dekat dining area bukan dalam kitchen. Kalau tak ahkak dah verangans nak buat macam kat bawah ni. Untuk kegunaan harian, untuk makan hari-hari, kirenye tak la kacau dining table marble (konon) yang nak beli nanti tuuu. Nampak comel and simple je untuk makan 3 orang je. Mama, papa, Aqeel...



Yang ni cantik tapi meja kecik gila, lauk ceduk dari periuk la jawabnya, no hidang-hidang. Ni sesuai untuk minum-minum petang je.
 


Yang ni jugak paling ok. Biar betul minah ni?

Betulllll 

Daaaaa...

No comments:

Post a Comment