Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

30 July 2012

Yeah Ephyra dah dapat!

Last weekend aku dah dapat 3 boxes of Ephyra..one for me, one for Kak Ju and one for Kak Pnut..
Sesi menerai pon dah bermula start masa sahur hari ahad. So kite tengokla dalam 2-3 minggu kot-kot nampak perubahan yang ketara kat mata panda aku ni.

Dari segi rasa tak dinafikan la, boleh kata sedap, rasa macam buah-buah masam2 manis gitu. Tak terlalu manis, just nice. Aku belum try lagi campur dengan susu atau juice, sahur esok pulak aku try. Nasib baik sodap, so mata separuh bukak pon aku boleh telan smpai habis. Hewhewhew. 

Pandai diorang create rasa bagi sedap eh. Ada setengah tu aku minum erkkk nak pensan. Tapi dah beli mahal rugi woo tak habiskan. So nasib baik Ephyra ni sedap la pada aku. Sile la try uolsss.

So dah dua hari aku try ni, aku tak berapa nampak lagi perubahan cuma aku rasa muka aku macam agak kemerah-merahan sikit. Macam blushing gitew. Ketara sangat tang pipi la. Adekah ini menandakan kulit aku bakal bertambah anjal dan gebu gebas dan berseri-seri? Cantikla I kan uols raye ni. Kahkah sile lempang aku, aku rela :P

 Nyum nyummm! Kalau la semua ni aku punyer. Kehkeh.

 Packaging lawa pulak tu. Ni kotak dia kotak keras tau, memang kotak pon sayang nak buang.

30 sachets, sehari satu sachet maka cukup untuk sebulan. Kalau tak sabar nak tantek tomey berseri-seri cepat sikit amikla 2 sachets sehari.

Gambar sehari minum Ephyra. Nampak tak lebam bawah mata.Kalau tak berapa nampak tu sebab faktor pencahayaan ler pulak. Yang dua lubang atas kening tu takleh buat ape la. Tu sejak azali gara-gara demam campak, tangan gatal pegi kopek skarang hambik. Haih.

So...jumpe lenkali tatatatatatatata.

~Wanie~

1 comment:

  1. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete