Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

19 July 2012

Sana sini Ephyra

Serius skarang sana sini aku baca orang dok blog pasal Ephyra..Dengar kata amat bagus untuk kulit and memberi tenaga maksima, pastu rasa pulak sedap macam tutti fruitti. Macam fenomena lak Ephyra ni. 

Aku macam teringin-teringin je nak cuba untuk bulan puasa ni. Ye la aku kan kaki mengketedarah, pastu bila puasa kompom telepok kelaparan dan kelembikan haha. Matikla kalau tetibe ada keluar kat youtube "zombie gumuk mata panda kelihatan berlegar-legar di sekitar bazaar ramadhan satu malaysia". Aku la tu.

Banyak aku baca orang bagi feedback positive la lepas makan Ephyra ni. Hmm..teringin jugak nak mencuba tapi tunggu la bila beruwang sikit. Sekarang tiada beruwang. Kalau nanti-nanti aku dah try nanti aku review. Terutame bile raya dah makin dekat nak jugak kulit ala-ala flawless gitew, biar gumuk di vuntot, jangan abaikan penjagaan kulit katenye.

Selamat berpuasa semua! Semoga dapat menjalani ibadah dengan sempurna dan segala amalan kite di bulan yang mulia ni mendapat keberkatan dariNya. InsyaAllah..aminnn..

*Updated*
Aku nak order Ephyra ni, ada sesape berminat nak order sekali? Kalau dapat kumpul banyak order kite semua boleh dapat special price. Email aku at sitisalwani262[at]gmail.com. This weekend dapat stok, next week aku boleh deliver.


~Wanie~

4 comments:

  1. selamat berpuasa akak tuu.. ehheeee

    ReplyDelete
  2. berminat nak try EPHYRA? contact saya.. izza_grrl@hotmail.com or sms 0192198619. harga menarik (below market price) menanti anda! :)

    ReplyDelete