Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

01 July 2012

Ayam percik due singgit!

Haah yelah, memang ada laa ayam percik due singgit kan. Dua singgit tu ayat si Ismail Bin Mail daaa..character dalam Upin Ipin. Dia kan jual ayam goreng. Jual loceng basikal pon 2 singgit. Jual daun sireh nak buat sireh junjung pon due singgit.

Lihatla gambar ayam percikku di bawah skali itewww. Lap ailio la tewww. Kihkihkih. Aku pon taktau butang mana nak picit bagi gambar tu naik atas gune henpon ni.

Malam2 rabun pon mengketedarah jugak yang aku ingat. Sebenarnye aku tringat kat ayam percik yang aku buat hari jumaat lepas. Sedap plk tu. Yeee suke2 je puji masakan sendiri :P

Resipi nanti next entry aku uploadkan. Resipi ayam percik orang punye jugeee.. aku manela reti nak reka2 masakan ni. Improvise bolehlah.

Dah lama aku tak update pasal deco rumah kan. Next entry insyaAllah aku share gambar rumah contoh yang cantik dan simple n bole dijadikan sumber inspirasi. Stay tune peeps..


Oh ayam percikku sayang...slamat jalan, bersemadilah kau bersama ahlul lemak yang lain di dalam babatku.

Resepi disenduk daripade sini. Tq for the recipe! :)
posted from Bloggeroid

2 comments: