Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

05 July 2012

Mini Pavlovas but naaahhh..not so mini.

Hajat di hati nak buat pavlova bersize mini, around 4 inches like that one...tapi hahaha orang pemalas cam aku selayaknye buat sebijik gabak besar sudah. Kihkihkih. But anyways, dapatla buat 5 not-so-mini pavlovas for my cousin's birthday. Alhamdulillah...within 1 hour sold out sudah my pavlovas...comment Alhamdulillah so far so good ^_^.

Pavlova ni best consumed sejuk...Bukanla sejuk like ice cream but sejuk fridge bawah tu...








~Wanie~

4 comments:

  1. wanie...uiks....mengancam je nampak..malangnya kzue tak leh nak gi sgt la dgn pavlova yg fofular sekarang nih...
    lain org lain citarasa..kan...tapi yg paling penting wanie dah berjaya buat sendiri...ok lah tu!

    ReplyDelete
  2. Betul2 k zu..kalo orng tak suke manis memang tak suke pavlova ni kan k zu..memula dlu wani makan, apesalla orang suke sangat pavlova ni. Pastu 2-3 kali makan tetibe wanie jadi ketagih hahaha.

    ReplyDelete
  3. I pun x brape nk suke mkn benda yg manis2..pavlova n macaroon i kurang sikit..sbb manis nye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe i pulak penggemar manis paling tegar..dah makan manis2 pastu takut kencing manis, minum air kosong bergelen2..konon kasi cuci balik hikhik

      Delete