Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

13 July 2012

Almond biscotti rangup kruk krak kruk krak

Dalam banyak-banyak manusia, aku la paling senang terpengaruh dengan iklan-iklan di internet. Ko jualla ape bende pon, sume aku boleh terpengaruh nak beli. Yang terbaru sekali adalah bila aku terbaca entry Peej Burhan ni. Of course la yang buat aku terpengaruh sangat-sangat sebab ianya adalah sebuah handbag makanan. Macam biase, aku kan dasar mok-mok.

Sebab first aku nak try adalah sebab ianya ada almond. Aku adalah penggila almond paling tegar. Eh takde sebab kedua. Aku memang suka makan pon kakakaka. Lantas tanpa membuang masa, malam tadi terus aku email kan pada feacookies[at]gmail.com. Segera dapat balasan, wah ini sudah bagus. Email siti situ sana sini maka aku pon mengorder 3 balang terus. Tak agak-agak aku ni kalau bab makan.

Dalam e-mail tu aku tanyela berapa lama boleh tahan Almond Biscotti ni kan, kate Marlena@feacookies, insyaAllah sampai lepas raya boleh tahan. Tanye lagi boleh buat delivery ke. Boleh kata dia..esok pon dah boleh hantar. Maksudye hari ni la boleh dapat.

Hurey hurey la. Terus bertepuk pengakap aku. Ni aku baru dapat cookies, baru beberapa minit je dah bape banyak aku bedal pon aku pon taktau. Resakse btol selere aku ni. Tapi Maimok lebih resakse. Jangan marah aaa Maimok. :P

Suker...sebab tak manis sangat, pastu crispy, pastu ada almond, pastu leh buat sebagai snack sebab tak muak.

 Mestilah ambik gambar balang penuh. Balang yang aku dah bedal sorok diam-diam.


 Sayangku biskoti.

Eh satu lagi...lupa nak bagitau Snogurt dekat Oasis Seksyen 9, Shah Alam ada buat promotion. Buy 1 free 1 untuk 12, 13 and 14 July ni. Apa lagi, pergi la serbu, tinggal hari ni dengan esok je ni. Bukan senang nak dapat promotion macam ni. Rugi dek non kalau tak beli, sedap nye Snogurt perisa Lychee dengan Just Snogurt. Slurppp.

~Wanie~

4 comments:

  1. Tak pernah try la snogurt... Tp rasa mesti mcm tutti Frutti jugak kot.. Salam kenal..Follow u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, salam kenal..aah rase snogurt ni sama je macam tf, sedap pon sama hehe. Thank u ;)

      Delete
  2. snogurt murah sikit berbanding tutti frutti. ada offer snogurt kat groupon hari tu tapi terbuka masa bulan puasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan pose camno nak beli..saje je diorang ni. Nanti dah cair dh tak sedap kalo tunggu sampai waktu berbuke..isk isk

      Delete