Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

23 July 2012

Nak kurus dengan cantik serentak gitew boleh?

Cak!!

Hari jumaat hari tu aku bersame-same dengan sifu carrot cake aku, Kak Nad dengan bahagia nye membakar carrot cake yang memang umphhh mantap beb! Tak dapat di tempat lain. Dah banyak carrot kek aku makan tapi Kak Nad punye carrot cake memang mantop! Serious tak tipu. Tak percaye silela order dengan beliau. Hehe.

 Gabak2 cupcake aku..haha. Makan sebijik kenyang 4 hari.

 Ha tu dia tangan sifu tengah buat topping. Topping apa? Cream cheese la. Cake ni cukup rasa manis masam rangup dan penuh kekacang. Ha teliur tak?  


Terjejes ayaq liuq.


Sifu segan nak posing, tangan pon jadiklerrr...

Sedap woi.

Ok enough pasal makan, aku yang migraine sebab perot dah bekeroncong.

Ni pasal kecantikan aku pulak. Boleh? Haha sila lempang aku 44 kali. Bukan pasal kecantikan aku tapi macam mana nak mencantikkan aku. Hahaha. Aku nak order Ephyra ni. Kalau aku dapat kumpul order boleh kite semua dapat special price. Amacam? Mehla order dengan aku... 

Aku nak try ni. Meronta2 jiwa raga aku nak try Ephyra ni. Boleh dapat special price tau. Kalau berminat email aku sitisalwani262[at]gmail.com. This weekend boleh dapat stock, next week aku dah boleh deliver.

Untuk kurus pulak aku sahur dengan Nutrastart4Life sebab Nutrastart ni meal replacement, minum secawan insyaAllah aku boleh kenyang la. Standard la kalo dah petang-petang makan nasi 8 pinggan pon kalau dah namanya puasa memang la kene bersabar ye. Produk ni mengandungi Transfer Factor jugak untuk meningkatan daya imun tubuh kite dari serangan dan wabak virus. 2 in 1 la kirenye. Ni pun aku baru mula. 

Nutrastart ni pon kalau berminat nak order email aku juge ye. RM160 retail price, kalau berminat aku boleh bagi special price.


Nutrastart ni aku minum sahur, sebelum tidur aku minum 4Life Apple Cinnamon Cleansing Tea pulak. Teh ni pada aku sedap la. Pagi-pagi lawassss. Biasa bulan puasa kan susah sikit nak membuang kan sebab badan kurang air. Aku minum teh ni syiok je dalam jamban. Effortless kate orang. Kahkah. Retail harga RM72. Seperti biase, kalau minat aku bagi special price.

Kalau semua-semua ni aku bedal pastu raye nanti aku cantik sikit, aku upload gambar 3 hari 3 malam tak tido pon takpe. Kihkih. 

~Wanie~

3 comments: