Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

01 February 2012

Al-Fatihah - My wedding photographer

Salam and Hi..

I sebenarnya dah terlambat mendapat berita, rupa-rupanya my wedding photographer, Roland Hashim dah meninggal dunia pada 7 August 2011, bulan Ramadhan yang lalu.

Masa my wedding dulu, arwah Roland sangat pandai menimbulkan suasana ceria untuk semua orang tampil ceria dalam gambar. Semua yang ada dalam gambar masa wedding I nampak happy-happy belaka. I pun happy je bila tengok balik gambar wedding I. I asyik kena paksa senyum nampak gigi je. Sebabnya I ni kalau ambik gambar memang takkan senyum nampak gigi punye sebab I rasa kelakar gile muka I. Tapi dah photographer suruh kan, I ikutkan aje, nasib la muka I time wedding ok, tak nampak kelakar sangat. (I rasa tak kelakar la, tah-tah uols tengokkk T__T). Pastu kena suruh posing pulak lagi, kekok nye jangan katala kan, ikutkannnn je ..Ni antara few picsnye..


Semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat oleh Allah s.w.t. Al-Fatihah...

~Wanie~

No comments:

Post a Comment