Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

15 February 2012

Kitchen cabinet in the making sambil marah kuat-kuat

Alahai lomah somangat den dah due minggu dapur ni rupe cenggini. Gara-gara apa? Wall tiles out of stocklaaa...ampesness. Masa my hubby and I pergi tengok dekat kedai tiles tu, beria-ia si amoi tu suggest wall tiles berkenaan. Bila kontraktor dah nak pasang, boleh dia kata stock takde..kena tunggu dua minggu. I memang hangen giler dengar, dah tau takde stock tak payah nak suggest gila-gila that particular tiles la amoi. Bikin ati gua panas jekkk. Kata kontraktor kitorang, "Saya sudah marah dia kuat-kuat". Hahaha..apo yang kuat Kevin oiii. Atau bak kate orang kite, I translate sikitlah, "Saya sudah maki hamun sama itu pelempuan *@%!?@?%#!". Sekian.

2 comments:

  1. kalau sy pun nak marah pompuan tu kuat-kuat gak....hehe...

    ReplyDelete
  2. Haha nasibla my hubby malas nak terjah pompuan tu kat kedai, kalau tak memang dah kena super marah kuat-kuat.kuikui

    ReplyDelete