Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

25 February 2012

Orang lain naik LRT, I jalan kaki

Alamak aiii..orang lain dah berzaman la merasa tutti frutti ni..I jugak yang ketinggalan keretapi. Kuikui sebenarnya dah pernah makan dua kali baru-baru ni jugak, tapi biasa la mak lahap ni, tak sompat ambik gambar dah ngap sampai yang tinggal sudu je, cerciter tang mana nak ambik gambar frozen yoghurt nyer? Yang before this I mamam yang flavour red velvet. Nyummehhh. I suka giler yang red velvet. Hari ni I pi TF kat Shah Alam Mall (orang luar panggil Plaza Masalam), takde flavour RV. Gigih ni masuk parking semata nak ngap TF tup-tup RV nan ado. So I ambikla flavour vanila campur dengan TF tart kot namenye. Ok bole tahan tapi totap la I suke RV. Banyak ni cost I dalam RM15++. Fadan muke I, main kaut je haha, boleh lepas 3 pinggan nasi goreng kampung. Tapi sekali sekala bolehla, kalau hali-hali makan aaa pelot ala moncit, poket ala kecit atau I translate sikitla, "Tak cukup ke beras I beli kat rumah?". Ceramah laki I pada I. Sekian.



No comments:

Post a Comment