Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

17 February 2012

Sedar pulak kene umpat

Kuikuikui I rasa amoi kedai tiles tu tersedar la yang I umpat dia dekat blog. Dan-dan semalam stock wall tiles tu sampai. Amoi aaa, u ada baca ini blog tak famous ka? Terus kontraktor I pun memasangnye pun. I sukalah tengok this man pasang tiles-tiles tu sebab I nampak buatannya kemas. Tapi kita tunggu dulu sampai siap renovate semua baru I boleh review kan. Dah nampak ada rupa dapur sikit ni baru la semangat sikit nak masak (kunun je :P). Tapi lambat lagi nak settle semua. I pun tak kisah masuk rumah lambat sikit sebab banyak lagi barang nak beli, kena kumpul duit sikit-sikit. Pengsan la rupenye nak masuk umah ni. Serius pengsan. Sepertinye dah pengsan, bila sedar balik tengok buku bank, pengsan semulenye pun.



4 comments:

  1. Hye dear i pun tgh buat preparation nk masuk rumah baru.mmg bnyk pakai duit..huhu...pengsan..

    ReplyDelete
  2. Hi..tu la banyak sangat kan kena pakai duit..even benda-benda kecik pun semua kena beli sendiri, takkan nak angkut besen, baldi dari rumah mak pulak kan.hehe

    ReplyDelete
  3. Salam..nak tanya, tiles kecik2 yang dia pasang tu, dia pakai simen ke gam je ek? Pastu, sebelum dia pasang tu, ade tak dia lubang2 kan dulu mozek asal tu..sori yea lambat dua tahun bace entry nih,hihi..sbb nye, sy tgh reno dapor, kat situ ade mozek cam rumah awak jugak..

    ReplyDelete
  4. Alahai..sorry, saya baru terbaca entry sebelumnya.Mmg xde mozek putih tu yea asalnya.kuikui..mintak mahap sekali lagi yea..nway,rumah awak cantik sangat!!

    ReplyDelete