Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

31 October 2012

Early birthday present Aqeel


Aqeel ni memang minat sangat2 motor smpai naik risau gak aku. Ikut jejak langkah apaknye btoi. Penggile motor. Baru2 ni tah mana dia belajar, dia suruh Incik Daus sujud, dia pon duduk belakang mcm naik motor la dengan buat bunyi motor grand prix.

"Mimememememememe vroom vroom".

Habis apa2 yang Aqeel rasa boleh jadi motor semua dikudakan. Lengan aku boleh jadi motor, kepala aku pon bole jadi motor.Belum lagi tok dia pon dia suruh sujud dia nak naik motor. T____T

Motor mainan dia yang kecik size botol susu pon dia naik. Hahaha. Kesian pulak kan, ni betul2 kempunan nak naik motor.

Pikir punye pikir, kitorang pun decide nak beli la sebijik motor mainan. Kitorang beli ni dekat Uptown Shah Alam. Ni kire early birthday presentla kan. Sumbangan papa ngan nenek. Mama sumbangkan kek je la nnti.

Bukannye Aqeel reti pun nak memijak pedal tu, motor ni takde remote. Aqeel tau naik turun, pastu bukak lagu kat motor tu kuat2 sampai tokwan nak dengar berita pon tak boleh. Haha. Bila kite slow kan volume, dia kuatkan balik. Bile kite gerakkan motor, dia nak turun. Haha pentakot punye budak.

                                                       Posing sket atas besday present.



Selalu buli tok ini budak. 


                                "Aaaaahhhh bosan naik cara biasa, kite think out of the box skit"
 

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Mak oi syiok nye. Ini klu mse kck2 klu dpt mcm ni mau tdo2 ayam. Makan pon x kenyang. Ahaks. Asik duk ulang2 main sampai jemu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha mmg pon..nasibla kite dlu takde bende2 ni, ada tu ada tapi duk meleleh air liur tgk anak mat salih sebelah naik kete bole control gune remote. Oh sedeynye masa silamku.

      Delete