Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

31 October 2012

Batik Terengganu Exclusive untuk dijual cun gilers!


*Sticky post*
*Please scroll down for latest entry*

 Hello2.....

Ada peminat2 batik tak in da house? Mestila adooo...kan hari khamis kene pakai batik, takkan la nak sehelai batik je ulang pakai tetiap minggu ye tak? Suka tak batik design modern lagi menawan dan warna-warna pastel? Suka kan?

Meh tengok meh. Harga adalah bergantung pada design batik, lagi halus of course lagi mahal sebab ke'exclusive'an nye kan and bergantung ada batu ke takde batu pada kain. Batik ni adalah batik crepe ye semua dan berukuran 4m. Harga semua dijamin ok2...jangan risau, silap haribulan korang pulak boleh menjual batik. Hehehe.

Semua design paling baru. Harga belum termasuk caj penghantaran ye. Enjoice!!

Nota: Warna mungkin ada sedikit berbeza oleh sebab pencahayaan, skrin komputer dll. 

Click pada gambar untuk pembesaran gambar yang cemerlang.

 Code: Batik 01
Material: Crepe
Available


 
 Code: Batik 02
Material: Crepe
 Available


 Code: Batik 03
Material: Crepe
Sold


 Code: Batik 04
Material: Crepe
Available


Code: Batik 05
Material: Crepe (with stones)
Sold


Code: Batik 06
Material: Crepe (With stones)
Booked


Code: Batik 07
Material: Crepe
Available


 Code: Batik 08
Material: Crepe
Available


 Code: Batik 09
Material: Crepe
Available


 
 Code: Batik 10
Material: Crepe
Available

Kalau berminat emailkan kepada saya ye: 

sitisalwani262[at]gmail.com 

~Wanie~

No comments:

Post a Comment