Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

23 October 2012

This is sadness

Kelaparan-pergi sushi king-duduk 3 saat grab sushi tu sushi ni-order main dish-oh teringat mak n abah dekat rumah yang setia menunggu anakanda balik dengan selamat-orderkan california temaki 2 so that mak dan abah bole ngap sorang satu-main dish tak sampai-sampai-oh ni tak cukup ni-mari order lagi sushi-main dish sampai-makan-kenyang-tolong bungkus sushi baru order-selesai makan-bayar bil-oh boleh register sushi king card-register-bayar extra rm20 untuk register-voucher sushi king pon rm20 jimat-dapat lagi 10% discount on the spot-keluar sushi king bergegas nak balik rumah-pergi kat kereta shait kereta kena saman parking pulak-fcuk!-balik rumah-sampai rumah lepak-lepak tengok barang beli kat daiso yang comel-tetiba teringat apsal tak beli pretzel yang sedap tu-tetibe teringat lagi shaitttttt take away punya sushi and california temaki tertinggal! *!$5%%@* :P{§¦}>\{[§{!!!



Gambar pinjam daripada www.sushi-king.com

T__T
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment