Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

26 November 2012

Tudung baruuu...



Haaa..hari ni kitorang akan update tudung baru tau..shawl half moon made of high quality chiffon.

Panjang shawl 1.8m tau. Senang nak lilit style apa pun. Ramai yang suka shawl rainbow paddle pop ni sebab senang nak match dengan banyak baju ;)

Nak tengok2 tudung lagi silakanla visit, dijemput like beramai-ramai la ye untuk dapatkan latest updates daripada kami. Tengkiu all!


posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. terkena btg idung akuuu... GULP!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, eh aku tak berniat nak kenekan sape2 tapi nak gelak gak dengar statement ko ahahahaha

      Delete