Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

16 November 2012

Durian crepe yang marvelous!



Terliur tak? Terliur laaa..terliur laa..
Sodap oitt..baru je dapat merasa durian crepe ni. Dah lama dah aku mengidam nak makan, aku siap pergi Setia City Mall semata2 nak makan durian crepe ni selepas diwar2kan kat Sweet Chat punya durian crepe ni mantop!

Sekali masa aku pergi hari tu Setia City Mall, takde lagi la pulak durian crepe nye tu atau dipanggil durian pancake kat Sweet Chat.

At last ada jugak yang meng"add" aku kat fb. Tak teragak2 utk approve sebab ada gambar durian crepe kat profile picture. Hahaha nasib baik betul mmg jual durian crepe, buatnye jual ubat besar kan tu, besarkan ni, kuatkan tu, kuatkan ini, menyosal den approve.

Tang harge tu aku takleh nak cakap apa la sbb lain org lain bahan kan. Maybe ada yang guna durian D24 la, tahla segala macam durian jenis lagi. Tapi yang aku beli ni harga 6 biji durian crepe = RM15.

Tapi aku sorang je dah makan 3 bijik camno tu. Haha. Tu pon kalo bole 6-6 aku nak bedal sorang tapi sabarrrrrr..ingat sket baru kluar spital. Tapi sedapla pada aku. Rasa tak puas je makan. Lenkali bole order lagi.

Gambar di atas adalah daripada facebook tempat aku membeli durian crepe idamanku. Facebook mereka, click Brilliantaste.Homemade
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Ceh! Apsal ko x rse b4 aku ke SCM? Dh la bertenggek kat sana 3-4x duk ulang2 tapi taktau kt sne ade jual natang ni.. Huhuhuhuhu. Ni dah di kg halaman mmg tak dan le nk SCM. Cisss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha gelak evil. Sbb aku tak dpt mkn jd ko wajib tggu lepas aku makan kalo tak aku jeles. Hahaha gelak paling evil lagi kuat. Hahahahahaha. Tapi kt scm nye sweet chat aku tanye ritu takde la deroyan penkek ni.

      Delete