Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

18 April 2012

Tudung bawal 3 tone pulak

Aku dapat rasekan yang skarang ni tudung bawal dah kembali 'in'. Betul tak? Betulll...Aku tengok sekarang ni banyak dah online shops yang mula menjual bawal scarfs ni. Aku rasa tudung bawal memang tak lapuk dek zaman la oleh sebab ke'simple'an nyekan.. Tetambah skarang ni Datin Juma yang comey lotey ada pulak bukak online shop, Aidijuma. Masakan hantu tudung macam aku tak terjebak nak membeli-belah dekat online shop ini..kuikuikui.

Browse punye browse punye browse mate terpaku dekat perkataan ini ---> 3-tones. Wah menariks... skarang trend bawal bertone-tone pulak eh. Dulu satu tone tapi manik, sulam bermacam jenis. Sekarang ni kain tu sendiri jadi attraction. Tanpa di sedari aku terclick sana-click sini-click sinun end up dekat cimbclicks. Hohoho. Apo la nasib tak sedar diri aku ni. Duit kureng pun nak jugak beli. Penyakit addicted to the net aku ni kritikal. Aku click myresipi, dan-dan tu terliur nak makan trifle la, nasi goreng sardin la, apa sajalah peel aku nih. 

Tapiii..nasib baik sehelai RM15 je..hehehe jadi aku pun terbeli la 3 helai... Kaler-kaler pilihan aku adelah....



Ala tomey-tomey nye Datin Juma...nak sikit aura tomey pls pls pls.

Pastu skarang ni ada pulak bawal polkadot. Vah vah vah. Aku yang tak kiut pon bole nampak kiut pakai polkadot2 ni kot. Kakaka...



Tomey-tomey kan? Yang polkadot big harga RM32...Polkadot small RM31...Tapi yang ni nanti-nanti baru beli la...Pakai dulu yang 3 dah beli tu...So...

Tatatatatata...

~Wanie~

No comments:

Post a Comment