Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

05 April 2012

Shopping yang authentic

Wah tajuk kemain eksen lagi. Haha. Entry ni dibuat khas untuk join Contest Blog Green Apple. Aku singgah kat blog Kak Di, standard la, kalo nak gelak terburai isi perut, kena lawat dulu blog Kak Di. Macam sarapan pagi aku la. Mehla join beramai-ramai, ape salahnye berkongsi peluang ye tak, takde rugi pape pun, dapat pahale lagi ada. Click dengan link Contest Blog Green Apple ni untuk tau cara-cara nak join contest ni ye.

P.e.r.e.m.p.u.a.n! Pompuan manela yang tak suke shopping? Alangkan nyah pun suke shopping ini kan pulak semulajadi pompuan, bukan kepit-kepit punyer. Paham tak kepit? Ala kalo lelaki-lelaki auwww nak bertukar jadi pompuan, kena la kepit ahahaha sebab aaa uuu aaa sebab...aaaa..Ahaks..google la kalo jumpe sebabnye.

Jadinye, kalau dah namanye pompuan mestila suke handbag, kasut, make up betul tak? Cuba bila keluar shopping ke, jalan sana-sini, kalau perati betul-betul mesti perasan, almost semua pompuan yang jalan kat shopping complex tu jalan mesti pegang handbag berjenama. Coach, Prada, Gucci, Louis Vuitton (LV), Mulberry..U name it. Mesti ada punya kat sana-sini. Yang paling banyak semestinye Coach. Sebab apa Coach? Sebab Coach ni designer handbags but still affordable. Kalau kite pergi butik-butik memang mahal tapi kite sekarang kan dah masuk era shopping online. Kite ada alternatif lain, kite boleh shopping melalui online shop yang boleh dipercayai untuk membeli belah online. Salah satu kedai online yang kite boleh beli designer2 handbags ni, iluvbagincorporationHarga memang dijamin murah dari harga butik! Authentic tau. 100% lagi. Bukan replica, bukan tiruan.

Bukan apa, orang mencari-cari handbag berjenama ni untuk pakai lama, bukan setahun dua punya. Like my mom's handbag, sampai sekarang masih cantik, tak rosak apa pun, cume letak dalam dust bag, simpan elok-elok. Nak pakai, keluarkan. Settle. Ada la dah 10 tahun agaknye beg tu, maintain je. Design handbag berjenama ni pulak tak lapuk dek zaman. Sebabnya kalau tengok LV, yang classic2 tu la orang carik. Lagi lama design, lagi meletup-letup harga. Boleh jual balik pulak tu as pre-loved, be it in good condition la. Janganla tetibe dah putus satu tali, eh nak jual pre-loved la, Wanie kata handbag berjenama leh jual balik walaupun dah lama. Panggg sedas. Hahaha.

Dekat iluvbagincorporation ni jugak kite bole beli ready stock items in Malaysia contohnye macam beg longchamp ni.

Cun la bagi aku sebab aku memang dah penah nampak orang pakai beg longchamp warna hitam plain je tapi tu pun dah cantik di mata aku. Aku taktau la kenapa, walaupun design dia simple, tetap la aku tertawan, macam ada aura tersendiri. Dekat iluvbagincorporation  ada jugak European preorder, US preorder di mana kite boleh tengok design2 handbag yang kite berkenan dekat website-website handbag tu sendiri, dapatkan la nama handbag, warna dia ke apa-apa ciri yang kita nakla, e-mail kan kat pertanyaan brand dan harga tu kat order[at]iluvbagincorporation.com atau sms je 0-1-4-2-2-5-0-0-8-2. Senang je shopping sekarang kan? Yang penting kita dah kenal pasti samada kedai tu reliable and jujur, insyaAllah semua berjalan lancar. Dapat la kite handbag idaman hati.

Kat iluvbagincorporation bukan takat handbag je ada, make up pun ada, kasut pun ada. Make up Clinique, Dior ni semua kalau beli over the counter, pempaham la harga nya kan. Kalau biasa survey dekat kaunter, mesti tau punye. Macam aku la, kalau pergi kaunter make up mesti ternganga sambil bunyi bbzzZzzzZ *Bunyi lalat nak masuk mulut* sebab melopong jela tengok harga. Bila aku jumpa website ni, baru aku boleh tutup mulut skit kuikuikui. Kat bawah ni berkenan betulla aku tengok warna-warna dia, cunnn.



So apa lagi, mohla beramai-ramai melawat secara berjemaah kat iluvbagincorporation. Macam-macam ada, jangan risau, melawat je tak kene bayar. Buat je lawatan dulu, range harga dari yang harga affordable sampai la ke yang riban-riban. Semua adaaa..Yang penting authentic!

Eh aku dah jadi follower dekat website iluvbagincorporation and kat facebook diorang tau. Ni..ni bukti kat bawah ni. Anda bila lagi?

Till then..toodles folks!

~Wanie~

2 comments:

  1. wow..interesting..thanks for sharing..mmg tgh cari online seller yang bole dipercayai :-)

    ReplyDelete