Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

25 April 2012

Bean bag untuk bersantai di depan tv

Living hall aku kan takde apa-apa lagi. Kosong je selain dining table. *Nyanyi lagu Kosong by Najwa Latif*. Browse punye browse deco yang bersesuaian untuk hall aku lantas terjumpe link ini, Bean Bag Malaysia. Wah sungguh menarik tertarik kau memang da bomb. Banyak jenis rupenye bean bag ni. And aku tengok harga bean bags2 kat website ni tak mahal sangat. Kire masih kategori affordable la kan. Aku berminat sangat dengan bean bag Sultan and also bean bag Flower. Comel sangatttt aku rasa yang flower tu. Yang sultan tu sebab dia besar, sesuai untuk aku menghempaskan vuntuit atas dia. Kikikiki. Aku rasa bean bag ni satu aksesori untuk mendeco rumah jugak sebab ada pilihan warna yang vibrant and also design dia simple, tak menyerabutkan rumah tapi practical.


Yang atas ni bean bag Sultan. Amacam? Mesti terasa nak simpan sebijik kat umah tol tak? Kan? Kan? Harga dia RM360 cash and carry. Mahal sikit berbanding yang lain sebab dia besor. Size L. Tengok gambar pon dah bole membayangkan keempukannye kan? Kalau including delivery Semenanjung, RM440.

Yang warne hijau ni bean bag Flower. Chomelll sangat aku rasa. Letak sebijik pun dah menaikkan seri ruang kosong kan sebab design dia polka dot2 and warna pulak hijau. Unik lak design dia tu. Ish..bikin hati gewam je. Harga dia RM230 cash and carry, RM269 including delivery to Semenanjung. 

Ada jugak yang lain-lain, semuanya ada uniqueness sendiri, depends on minat masing-masing la kan. Antaranyer...

RM199 cash and carry, RM230 including delivery to Semenanjung

RM160

Sile-sile la melawat ke website mereka untuk design-design yang lain yerk...


Tataaaa...

~Wanie~

9 comments:

  1. hr tu i pun ada tgk2 jgk..deko yg simple and comfortable..sedapnye dok tgk tv kat situ..

    ReplyDelete
  2. tula kan..rase mcm syiok je kan kalo landing ats ni.kalo ade budget nnti i ingat nak beli sebijik..mesti berebut masing2 nk landing hehehe

    ReplyDelete
  3. Hahaha...kan atia kannnnnnn...nak nak nak jugak!

    ReplyDelete
  4. I got mine from Big Bean..rupanye bean bag ni mmg standard harge 250 ke atas..ingt murah huhu

    ReplyDelete
  5. Big bean? Wah kene explore nih.Aah beg kekacang adalah mahal hehe. Kalo pandai jahit boleh jahit sendiri lagi syiokk. Nak jugak isk isk tapi tv pon lom ada hehe

    ReplyDelete
  6. Salam... hye semua..sorry nak buat iklan sikit... saya menjual pelbagai bentuk dan material beanbag dengan harga yang SANGAT-SANGAT berpatutan... Jika x percaya sila layari website kami di www.beanbag2u.com..... Jika ingin membuat tempahan sila hubungi saya Zie (019-5592486)...Kami juga sedang mencari agen di seluruh tempat di Malaysia untuk mengambangkan bisness ni.. jika berminat sila email kepada saya di sales@beanbag2u.com... :)

    ReplyDelete
  7. boleh bg contact no x sis ..nk bli lah

    ReplyDelete
  8. salam. juz nak bgtau. saya ada jual bean bag filler / refill. those yang da beli bag dia tapi tak tau nak beli filler kat mane, bole cari saya. Those yang bean bag dah lembik pun bole beli kat saya. Harga murah, servis baekk. Hanya di :

    www.doubleztrading.blogspot.com

    ReplyDelete