Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

15 June 2012

Yeay dah ada idea nak deco courtyard!

Gambar ni aku jumpe masa browse2 rumah cahaya alam. Kot2 la ada owner rumah kat area cahaya alam ni yang buat blog update progress mendeco umah kan. Boleh la aku cari inspiration. Skali tejumpe rumah cahaya alam untuk dijual, wah..cantik sangat. Tapi dah sold ye harap maklom. Pandai sangat owner ni deco rumah dia. Yang aku focuskan dekat area courtyard, sebijik camtula size courtyard rumah kitorang ni. Asikkk.

 Lawa kan courtyard dia renovate? Lawaaaaaaaaaaa sangat. Tapi mesti kos tinggi gak kot kalo nak buat camni. Dengan wood floor lagi. Kalau letak pond kecik pon cantik kan? Bela ikan koi, wahhh perfecto!

 Cantiklaaa..pandaila owner ni deco rumah. Nampak berseri je and nampak exclusive.

Admire sangat cermin besor kat dining area tu. Nampak rumah luas giler.

 Okeh...tu je..update malas pade hari jumat. Huehuehue.

~Wanie~

No comments:

Post a Comment