Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

25 June 2012

Emmm...dapnyer..Krispy Kreme

Ye ker? Sedap ke doughnut Krispy Kreme ni? Ni nak bitau la nih kihkihkih. Sile jangan lempang saye.

 First choice aku pastila almond..almond tu ranguppppppp...kruk krak kruk krak aku geget. Sedap la..aku suke. Same je cam donut J-Co, Big-Apple sume tu..same spesis lain mak lain pak je kot. Nom nom nom...dap.

 Seken, ape ke name...sat nak gugel. Glazed Chocolate Cake. Aku bajet KK ni saje je letak name donut ni ada 'cake'. Skali memang betul cake daa..Masa beli aku membayangkan akan menggigit donut dengan kemampatan coklat yang hebat, skali geget2 berderai, anti-klimaks btolla..mak tetipu nyahhh..Hahaha...sedapla jugak. Manisss...

 Mementang I beli due kehtul je, tak bagi I kotak pon. I sentap. Sentap.

Eh tetibe teselit gambar cendawan goreng tepung. Bedal jela letak dalam entry ni. Takmo delete. Takmo. Takmo.

Dah...pendek je entry ni..hihihi...tatatatatatatata

~Wanie~

No comments:

Post a Comment