Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

05 September 2012

Siaran tergendala daa..

Tak dapat update blog sbb satu, tak melekat di satu2 tempat, due handphone buat hal jadi takleh nak update langsung. Habis segala whatsapp, Google talk semua tak berbalas. Sorry pada yang message ye. Akan diusahakan cari telefon lain.

Ni pon update guna husband punya handphone. Apsal enset aku rosak tapi dia yang dapat enset baru Ni? Aku pon kompius.
Rupenye sebab awal2 dia dah pancing belikan sliper idaman aku. Kahkah. Nak mengidam sliper yang ratus, melopehla telepon. Takkan dah dapat sliper tetiba aku nak kecek tipon lak. Aku pakai handset cokia je skarang Ni.

Sliper ni takdela Mahal gile2 tapi slalu sliper aku seploh hengget je. Ni sliper bole pakai dengan baju kurung, kasual pon boleh kan..mempersembahkan sliper fitflopku...gudbye sliper jamban. Boleh? pasal sliper pon nak blog? Bolehhhhh..kite yang buat dia..hahaha



Pilih yang paling murah skali. Baik kan bini Incik Daus? Yang aku suke warna purple tu rm399 la. Rasa cam tak syiokla kan nak Pilih mahal2 sangat. Pada aku mahalla, korang kayo takpola. Hehehe. Beli Kat Parkson Sunway Pyramid.

Bukan senang nak dapat approval dari Incik Daus. Selalu dia marah aku Pilih kasut takde heels, aku kalo boleh semua nak yang leper je. Tapi yang Ni dia kata cantik. Jadi nipisla sikit poket laki kitew. Hew hew hew. Tengkiu cayanggg. Suka sebab sedap pakai and kalau nak pakai dengan kurung pon nampak ok. Dah selamat dilenjan ke mydin, kenduri kahwin Dan juga rumah jiran(read: Umah Maimok). Hihihi.

Oklah...tatatatatatatata...

4 comments: