Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

31 January 2013

Tinggal 8 hari lagi untuk join contest oit!

Hahaha amboi kasar nampak invitation join contest. Kakakaka..marilah bersopan santun.

Ke hadapan pembaca blog yang dikasihi, sedara sedari sekalian. Dijemputi memenuhi undangan memasuki pertandingan "suka, kongsi dan menang (like, share and win)" contest kami ye. Pertandingan ini akan berakhir pada 8 Februari. Tak lama dah tu. Jemputla join, free je.



CouleursHijab nak anjurkan our very first contest. Contest ni memang senang gilos nak join tau uols, semua boleh join, wanita, jejaka, anak dara mahupon mak dara hehehe..


Untuk join melalui FACEBOOK

Ikuti langkah-langkah di bawah.

1) Like Fanpage Couleurs di www.facebook.com/couleurshijabonline
2) Share post contest Like, Share & Win CouleursHijab di timeline Facebook anda
3) Menang Shawl Jameela Double Layer bernilai RM55


Untuk join melalui BLOG

Kepada yang takde facebook, boleh jugak menggunakan medium blog.

1) Jadi follower Couleurs di http://c-hijab.blogspot.com
2) Buat satu simple entry tentang contest ni 
3) Tinggalkan link entry contest blog anda di bahagian comment blog ini atau e-mailkan link blog 
    anda ke couleurshijab[at]gmail.com
4) Menang Shawl Jameela Double Layer bernilai RM55

Senang kan?

Contest akan berakhir pada 8 February 2013


Pemenang akan dipilih secara rawak. Semua orang boleh jadi pemenang! ^__^ 
________________________________________________________________

*Selingan* Mari dengar lagu ni. Best la pulak kan. 



Kau ada di kala ku suka..di kala ku duka.. Setiap tangisan dan juga ketawa...kau ada di kala ku perlu, setia menemaniku..pegang erat tanganku bila aku jatuh... (Sahabat by Najwa Latif)



~Wanie, on behalf of Couleurs Hijab~

2 comments:

  1. tuh dia. klu memang share pls~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha camno nak menang beb, ni contest online shop aku sendiri. Mau kena tibai kalo tetibe owner lak menang kakakaka

      Delete