Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

21 January 2013

Like, Share & Win Contest (Menang senang katenye...)

Cak!!!


CouleursHijab nak anjurkan our very first contest. Contest ni memang senang gilos nak join tau uols, semua boleh join, wanita, jejaka, anak dara mahupon mak dara hehehe..


Untuk join melalui FACEBOOK

Ikuti langkah-langkah di bawah.

1) Like Fanpage Couleurs di www.facebook.com/couleurshijabonline
2) Share post contest Like, Share & Win CouleursHijab di timeline Facebook anda
3) Menang Shawl Jameela Double Layer bernilai RM55


Untuk join melalui BLOG

Kepada yang takde facebook, boleh jugak menggunakan medium blog.

1) Jadi follower Couleurs di http://c-hijab.blogspot.com
2) Buat satu simple entry tentang contest ni 
3) Tinggalkan link entry contest blog anda di bahagian comment blog ini atau e-mailkan link blog 
    anda ke couleurshijab[at]gmail.com
4) Menang Shawl Jameela Double Layer bernilai RM55

Senang kan?

Contest akan berakhir pada 8 February 2013! 


Pemenang akan dipilih secara rawak. Semua orang boleh jadi pemenang! ^__^


~Wanie, on behalf of Couleurs Hijab~

4 comments:

  1. dh like, tp blum share lg..blik umah nti sambung buat..hihihihi

    ReplyDelete
  2. kedasaran semua tu..kedasaran

    ReplyDelete
  3. eh ala..salah komen...bukan nak komen kt sini....tarik balik la...ngeehee

    ReplyDelete