Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

02 December 2012

Wedding at Kelab Golf Seri Selangor

Ho yeah..dapat jugak pakai baju aku yg telah dipatchkan lace itew. Hewhewhew.

Kalau tak, taktau nak pakai ke mana. Takkan nak gi beli susu aqeel kat speedmart besiap kemain camnih. Hihi. Sungguh di luar kawalan.


Montel tidak mematikan napsu utk mengikut trend peplum hokeh :P. Ni time dah nak balik sbb tu baju dah kedut2.

Baju pengantin sangat lawa, warne sweet je siap ada riben2 mmg chumels la malangnya aku berat buntuit nak bangun ambik gambar.

Lagipon aku malu, aku selalu membayangkan bila tgh ambik gambar seolah2 tayang pungkoq di khalayak. Hahaha camtu jugak time blajar2 dlu. Kalau kena tulis kat white board terasa seolah2 seluruh kelas sedang memerhati pungkoq besaq aku, bukan perati apa yg aku tulis...Arrrgghhh takleh lupe saat2 itu. Padahal sapa la pon yg tringin nak menatap pungkoqku ini.

Tantek kan colour? Riben2 tu ada atas kepala ngan kedua belah bahu. Pastu ada pearls berjuntaian gitu. Awww so sweet.





Dapat doorgift yang best dan sedap gilers.


Ada macam2 jenis kacang, gajus, almond, pistachio and ada gak yg x kenal tp sedap. Me loike!


Ada satu lagi door gift isi dried fruits macam kiwi, mango, anggur ngan jambu kot lagi satu. Tapi serious setap! Tengokla si tonet Aqeel punye sengih.





Wokehhh..update ringkas pade hr ahad. Tatatititutuuuuuuu...
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. nk baju cntik juge.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mari tempah! Berbaloi2. Pastu upah aku patch lace huahuahuahua

      Delete