Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

04 December 2012

Makan pon seasonal

Makanan and tempat makan yang menjadi famous tiba2 di suatu ketika...pastu nexttt! Tapi ada jugak yg jd all time favourite la cth cam pavlova, at least utk aku lerr..

1. Serai Pavlova - dah try, nyummeh suke!

 Ni bukan gambar pavlova@serai, ini pavlova@wanie. Hehehe.

2. Red velvet - dah try, ermm ok jgk


3. Rainbow cake - dah try, warne je tantek kot..rasa biase je



4. Burger bakar - belommm


5. Macarons - dah try, manis gile tapi sedap



6. Pop cake - dah try, sedap jugak cake disaluti coklat, chomel!

 Pic from: PopCake2u


7. Tiramisu - belommm

8. Caramel cake - belommm

9. Whoopie pie - belommm dgr kate sodap!

10. Durian crepe - dah try, sebagai penggemar durian, aku adalah suka tak kira brand apa durian crepe itu. Sekian.




11. Laman Grill - dah try, ahhh heaven
 

12. KFC Double Down - dah try, dap2 tapi kalau makan sekaligus muak



13. The Chicken Rice Shop Grilled Butter Chicken - dah try, marvelous!



14. Krispy Kreme Donuts - dah try, yang Almond jugak sodap


15. Apam polkadot (diingatkan oleh Ana ;D ) - dah try, yang ni awal2 dah try sbb cousin ada buat masa apam ni tengah famous. Terbaik! Two thumbs up! Lembut dan sedap sebab ada jem. Nom nom nom. Nak rasa sile order dari Ana@http://cakequinn.blogspot.com/..hehehe.

Gambar dipinjam dari Ana@http://cakequinn.blogspot.com/


Eh ape lg eh..esk2 update lg..tatatatatata
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. hahaha...wanie tergerak hati nak wat entry ni ek...ok tambah lg...apam polkadot and chocolate (yang dok buat macam-macam bentuk tu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la apam polkadottttt, camne boleh lupe. Chocolate macam2 bentuk yang camne eh? Hmmmmm...aaaaaa....ermmmm aaaaaa nape tak dapat recall ni hahaha

      Delete
    2. hehehe...mcm pernah tgk apam dinosour tu...ala coklat yg btk ros la, edible la- guna choc.compound http://cakequinn.blogspot.com/2012/04/lagi-lagi-coklat.html

      Delete
    3. Hehehehe gambar pinjam tu, dah promote dah apam dinosour tu kekekeke.Ohhhh dah paham2, dah tau dah coklat camne, yang tu pon dah try dah..slurpp

      Delete