Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

09 December 2012

Tak mungkin bosan dengan durian crepe



Apa!!? Durian crepe lagi? Ye betol!!

Hadoila mmg tak bosan2 aku mengadap durian crepe ni. Durian kan, sapela yg nk boring? Unless ko mmg tak suka durian la kan.

Masalahnye is tak jumpe lagi kt shah alam ni orang jual longgok2 je durian. Tak acii! Hari tu aku bace paper apa tah, kat area Rawang dah ada orang jual durian longgok2 je. Murah wei.

Takpela kempunan punye pasal, durian crepe pon jadila. Kalau mkn durian betul banyak sgt pon bahaya gak kan. At least durian crepe ni terkawal skit sebab beli pun sikit2 je.

Member aku Maimok kate, takde la sedappp gile durian2 crepe ni, baik aku makan durian betul. Kata dia la.

Aku lak suka gila combination whipped cream dengan durian, tu yang buat special tu. Crepe pulak jenis nipis je..perghhh!

Kali ni punya durian crepe aku order dekat norizbaked.blogspot.com. Self pickup dekat seksyen 7, S.Alam. Kalau sape yang duduk nearby boleh la beli kan sbb dekat. Sodap aih!

Pape pon, ade desas desus mengatakan yang cempedak crepe lagi sedap. Hahaha pencarian bermula!! Pasni ada la 10 entry pasai cempedak crepe je kot. Kakakakaka.

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. Aku xrse2 lagik. X jmpe2 pon dpn mte. Nk pg mencarik tidak plak. Mgkin sbb durian btol byk dpn mte ni. Nak loyo tokak den. Blk rmh mak dian. Blk rmh sndiri dian. Poning2.. Hohoho!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku skejap loyo dian skejap ngidam dian skejap loyo dian skejap ngidam dian. Camno tuh? Laki den kato takyah dah makan dian, mahai kemain kt s.a ni. Tepaksola den order durian crepe, nipih jgk poket laki den kakakaka

      Delete
    2. haha..yola tu wani...crepe lagi mahal dari derian..kan dh kata PJ byk dtg la hikhikhik

      Delete
    3. Haha tu la maksud tersiratnye.tak bagi beli durian, kite belila durian crepe kakakaka. Pj kat area mane tu, ade jual longgok2 lagi terbaek!

      Delete
    4. Taman Medan paling heaven mcm2 promo...kat area ana ni kota damansara...ok jugak la hari2 lalu depan gerai diaorg ada yg RM10=6biji pun ado (size s hihi)

      Delete
    5. Oh murah tu 6 biji rm10! Sgt tringin nk pegi tp apakan daya, wani buta arah haha

      Delete
  2. I cuti hari ni. Misi nak buat mango crepe...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Habiskan cuti ye. Haa jayakan misi mango crepe itu ye, pastu buat review skali kot2 la I jadi first customer hehehe.

      Delete
  3. salam kak, website akak bg tu tak valid lah. ada link x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak try ok je dik http://norizbaked.blogspot.com ...

      Delete
  4. Yang, I pun slu order dessert dgn akak noriz ni... Hehe... Hari tu pun ade order dc dgn die jugak... Sedapkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa sedap kan, durian crepe tu tgh sejuk gedi lg i dah ngap bape bijik haha..oh ye ker mimie..mmg dessert2 yg lain pon sedap eh..terbaek sbb dkt gile dgn umah I, makin tembunla iols hahaha

      Delete