Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

21 March 2010

My vendors

Ok..juz nak provide list of vendors yang saya hired untuk wedding saya...maybe sedikit sebanyak berguna untuk bride to be(b2b) yang masih tercari-cari wedding vendors...

Official Photographer and Video: Roland Hashim (http://www.rolandhashim.com). Gambar-gambar di bawah ni semua adalah daripada Roland Hashim.

Makeup: Amy Janz macam agak lama tak update tapi takpe..boleh tengok previous clients dia kan...saya pon client dia jugak hehehe...saya guna khidmat Amy Janz untuk nikah dan juga sanding...hasilnya...taraaa (sila abaikan aksi-aksi gedik saya ehek ehek ehek)

Update: Amy Janz dah update blog (April 2010)...bole tengok latest wedding makeups dia...makeup Amy Janz sangat cantikkk!

 Makeup Sanding

Make up nikah

Katering: Seri Mayang Katering (http://serimayangkatering.blogspot.com) guests yang datang kate rendang daging dia shedappp...saya makan pon rase shedappp...lembut je...Nasi pon shedap...pendek kate shedapla masakannya...cukup rase!


Baju Sanding & Nikah saya : Saya tempah daripada butik Salikin Sidek (Saya gi yang kat SACC Mall Shah Alam...)...Simple je tapi saya suka, mmg saya request nak yang simple sebab boleh pakai berkali dan kali dan kali sampai lunyai...baju sendiri wajibla suka! :-P

 Baju lelaki (sewa daripade boutique Chantek)

Pelamin saya: Butik Chantek (http://boutiquechantek.blogspot.com/) dekat seksyen 13 Shah Alam...akak-akak butik ni ramah-ramah belaka...I loike! Simple jugak...saya memang suka semua yg simple-simple sahaja ye tuan-tuan dan puan-puan.


Hantaran - Sendirian Berhad! Saya buat sendiri je...cantik tak cantik, redha jela...


Kek kahwin, kek dan cupcakes hantaran pula ada dua vendors...

1) http://dill-cakes.blogspot.com


2) http://mutiaracupcakes.blogspot.com (yang ni hadiah daripade neighbour.Auntie Rosnani, auntie Rosnani tempah daripada website nila)...cupcakes die pun chumelll sangat..


Sekian untuk entry kali ini...

~Life is wonderful~

No comments:

Post a Comment