Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

31 March 2010

Diary: Perasaan yang tak best!




Ola...pagi ni me n my hubby were supposed to berangkat ke kl sbb kije die... but then tibe2 big boss hubby kata nak gi kl jugak dgn hubby... pagi-pagi dah call hubbyku... aku ape lagi... huwaaaaaaaaaaaaaa... mula la tarik muka, meraban merapik tahape-hape sebab last minute cancel nak balik umah aku.. oh tak patut tak patut. Bile ingat balik, terfikir la kenapala aku ngok sangat nak merajuk tak tentu hala padahal bukan salah en hubby pun. Yang sebenarnya aku excited lebih, adik baru dapat first gaji, nak belanja satu family. Dah lama tak kumpul satu family makan-makan dekat luar, ni la first time tambahan pulak hubby pun dah jadi part of the family, rasa berbunga sangat perasaan ni. Sebelum ni my younger brother tu belajar overseas..jadi tak pernah dapat kumpul semua sekali even time raya. Bila dah kena cancel macam ni, emosi terabur berkecai punah hampa semua la bercampur aduk...bila hasutan syaitan dah mula meresap dalam jiwa, ni la jadinya..dengan suami mana boleh tarik-tarik muka masam, berdosa. Mana boleh cakap banyak-banyak bebel-bebel sampai dia kecik hati,berdosa! Tak patut wani tak patut...Laling, wani nak mintak maaf banyak-banyak pagi tadi, ketahuila diri ini tak sengaja... T_T. Ampunnnn! Walaupun dah text minta maaf kat abang tadi, abang kata  abang dah maafkan and mintak wani lupakan, wani still rasa bersalah. Masak pun tahape-hape jadinya. Tak sedap, tak cukup kasih sayang! Mintak maaaaafffff sangat...

Multi-styled Text Generator at TextSpace.net
Pliz sayang...jangan duk mengadap laut camni...

Sayang, if u're reading this...I'm sorrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! So so so sorrrryy!!!

~Life is wonderful~

No comments:

Post a Comment