Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

07 March 2013

Aquarium dalam bilik tidur

Agak2 possible tak..dengan life orang Malaysia yang sentiasa mengejar masa ni. Pagi subuh dah keluar, balik dah nak maghrib, agak2 ada masa tak nak maintain aquarium? Nak tips please sapa yang ada bela ikan dalam aquarium. Dari segi maintenance cost macam mana pulak eh?

Bestkan kalau ada aquarium dalam bilik terutama kalo bela ikan laut cam fish nemo tu kan. Kiut giler please, dengan terumbu karang semua, awesome! Pastu mesti rasa tenang kan sebab somehow bila tengok ikan2 ni berenang rasa cam release tension, rasa cam turut sama berenang dengan ikan2 tu. Sebab ikan2 ni kan sentiasa berzikir, salah satu nikmat Allah bagi jugak tu kan.

Anyways...ada a few gambar aquarium dalam bilik yang awesome aku nak share, some macam tak termampu la untuk aku dari segi budget eh bukan some, semua aku tak mampu tapi tetap best untuk berangan hehehe. Semua images from Google. Enjoice!

Ok..bilik ni memang awesome tapi aku ni agak trauma lalu bawah tunnel, selalu terbayang memacam yang ngeri2, mungkin aku kejung tak tidur2 kalau dapat bilik camni kakakaka. Mesti terbayang camne kalau leaking pastu nanti lelama tunnel tak dapat bertahan pastu jaws datang menatap aku umpama dinner dia uwaaaa. Tapi bilik ni memang awesome. Cube gugel Conrad Maldives Rangali.












 Lawa gile view oit!! Bangun pagi mesti bertambah malas aku nak gerak kemana2. Melingkau atas katil je kejenye nanti.

Semua tak termampu la den nak realisasikan. Kalau aquarium kecik size biasa tu mampu la kot. Tu pon berpinar mata nak maintain. Macam aquarium kat bawah ni smart jugak letak kat hall kan. Tapi memang rajinla aku nak membasuh aquariumnye kan. Kahkahkah.



Ok la...tatatatatatatatata.

~Wanie~

2 comments:

  1. haish kalau dpt bilik cmni i mmg tak klua bilik dh haha

    ReplyDelete
  2. Kuikui kannn..rasa cam nak sambung tido je kakaka

    ReplyDelete