Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

02 April 2010

Outdoor photoshoot

Outdoor photo-shoot was held kat Putrajaya..masa tu jam dalam lebih kurang pukul 5. Photographer still daripada team yang sama-www.rolandhashim.com.Lupa nak tanya nama abang tu tapi saya namakan "Abang P" jelah.Abang P kata pukul-pukul 4 ke atas ni memang waktu terbaik nak ambik gambar outdoor sebab kata dia langit paling cantik,paling biru (dalam gambar) time-time nilah... Memang tak tahan terik mentari, rasa nak give up pun memang ada la, rasa nak balik duduk depan kipas max, buka aircond sejuk-sejuk pakai t-shirt sleeveless ngan mini skirt boleh tak. Peluh rasa lebih laju dari Niagara waterfalls. Tak tahan... tak tahan...pastu pulak ditambah dengan satu lagi couple ni, amik gambar also di Putrajaya dengan Abang P yang sama. Habis satu babak dengan kitorang, Abang P sambung pulak amik gambar couple tu.. Couple tu buat pre-wedding photo-shoot. Menunggu lah juga aksi-aksi mereka. Tapi takpe-takpe. Sabar Wanie sabar... sekali ni je nak Wanie ko nak pakai cantik-cantik macam ni. Pasnih comot balik. Oklah..tunggu jela.

Dah syok-syok ambik gambar, tup-tup dah habis. Abang P nak continue shoot dengan couple tadi tu dekat KLCC pulak. Eh-eh..sekejap nye. Dapat ke shot-shot yang menarik daripada model berdua (kami lah tu) yang kaku macam patung nih? Ok lah redha jelah. Nak buat macam mana. Terclash pulak dengan couple ni punya photo-shoot. Malas nak pikir banyak-banyaklah. Tengok jela result dia nanti macam mana.

Dapat-dapat gambar, eh-eh, elok pulak kitorang pose walaupun masa hari shooting tu rasa nak nangis sebab panas, taktau apa dah jadi dengan makeup, tak dapat concentrate sebab silau, macam-macamlah. Ada lagi gambar yang belum ambik dengan OP, ni saja serba sikit yang ada. Oklah enjoy the piccas.

Lihatlah betapa cantiknya langit biru ciptaan Ilahi...MasyaAllah...








~Life is wonderful~

3 comments:

  1. Thanx for ur wishes. Semoga awak dan suami juga berbahgia dunia dan akhirat :) Selamat pengantin baru even tho dah sebulan... ;)

    ReplyDelete
  2. Zainur: Same-same n terime kasih ;-) .. insyaAllah...saya pun mharapkan begitu jgk :-)

    Man: Ni kat Putrajaya Man..rase bangunan tu Istana kehakiman and ada jgk shot dkt jambatan yg dekat dgn PICC tuu...

    ReplyDelete