Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

14 November 2013

Mini playground for Aqeel

Cak!!!

Birthday Aqeel semalam, 13 November..malangnya aku demam dengan teruknya la pulak. Maka takdela celebration untuk si tonet. Bukan Aqeel tau pon mak dia tak beli kek. Kahkahkah.

Cian lak la pulak kat Aqeel. Incik Daus lak kat Beijing. Senyap sunyi je takde kepak kepung jamuan besday untuk anak bujang aku tu.

Sebenarnya dalam hati nak beli mille crepe yang popular bebenor skang ni. Sedap giles orang kate. Sedap ke tak wajib la aku beli dulu kan. Nantikan review dari gue.

Ni salah satu tempat untuk dapatkan mille crepe. Foodsbury kat seksyen 9, shah alam. Area sebelah Shell. Aku tak penah makan pon lagi kat sini tapi makanan sume nampak tempting.



Slurppp...

Untuk birthday present, aku dah plan nak beli mini play ground untuk Aqeel. Budak kenit ni penakut ya amat. Ada ke bawak gi public playground suh aku naik tangga skali ajak turun slide. Asik nak duduk bawah ketiak mak.

Jangankan kata buntot, lengan bonda ekau pon tak muat nak untuk turun slide tu.

Plannya weekend ni kalo takde aral nak pegi kedai Ummi Nayli Collections kat Kg. Pandan tuk dapatkan mini playground ni.



Opsss siaran tergendala sebentar sebab aku gi beli mille crepe. Muahahaha dasar. Silekan jamu mate. Almond Salted Caramel Mille Crepe.





Sedap!!! Lemak berkrim..rasa susu2 camtu. Tang almond rangup2 tu pon sedap. Manis skit tapi yummy la.

Selebihnya mari bejemaah menatap gambar makanan.


Ledakan kolestrol. Tony Roma's Kickin' Shrimp. Tak dapek di tempat lain. Sedap menjilat jari.


Seafood Aglio Olio Spaghetti kat Restoran Big Brother Seksyen 7, Shah Alam. Pedas tapi sedap. Lulus! Nyum2. Wajib repeat order. Price RM19.90 tak silap aku.

Akhir skali..besday boy.


Okla...tatatatatata.

3 comments: