Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

22 September 2013

Makan lagi la pedulik ape

Biarkan tajuk cari pasal. Benci aku lemak aku ni. Diet separuh mamps pon ko makin naik makin naik.

Kong ajo sket lemak aku ni. Masa kecik mesti mak bapak lemak tu tak ajor adab. Bhahaha.

Nah..hadapla gamba seketol burger yang enak bangat.


Mana nak dapatkan burger ini murid2? Di paddington house of pancakes cikgu.

Hoih sedapla pancake dia. Lembut gebu sexy. Lagi sedap sebab sos dia tula. Ni Incik Dausnye meal tapi aku rasa setingkat setengah burger ni aku yang bedal kot bhahahaha.

Biar aa aku dengki. Kalau keluar memana kan, kalau kitorang dua nak order makanan baru, kira dua2 org tak pernah try lagi kan..

Mesti Incik Dausnya order lagi sedap dari aku. Pastu aku mesti curik makanan Incik Daus banyak2. Hahaha ada jeling je lakiku itu padaku. Ke sebenarnya aku ada sindrom melayu dengki kahkah. Orang lain punya suma nampak best. Sendiri punya suma tak best. Kikiki.

Lari topik lak. Burger ni tahla apa nama, lupa nak take note tajuk makanan nih. Daging dia tu boleh tahan cam juicy2 gitu. Pancake dia best pastu sos dia pon best.

Paddington house of pancakes ni kat shah alam mall, seksyen 9 shah alam.kat tingkat bawah skali. Tingkat bawah ni ala2 food court. Aku order makanan dari kedai sebelah tah apa nama kedai.

Ni dia makanannya...


Apa tah tajuk makanan ni. Cottage pie ke apa? Lupa la..boleh tahan jugak. Atas tu mashed potatoes, bawah kentang tu daging cincang ala2 inti nachos camtu. Boleh tahan la.



Yang ni pulak kawan opis aku bagi. Dia pergi johor pastu balik tu dia bagila sorang sebijik makanan ni. Apa benda pon aku taktau, chinese punya makanan la. Tapi halal eh don weri.

Sedap gak makanan nih. Aku dah buang sebenarnya plastik ni tapi pastu aku korek balik tong sebab next time nak cari lagi hikhik. Sedap gak makanan ni. Taktau nak describe. Ada bijan kat luar2 puff tu. Dalam inti dia macam manis2 tak manis sangat. Sedang2 gitu.

Pada akula sedap. Aku memang susah nak cakap tak sedap punya orang kehkeh.

Panjang lak bebel. Entri diakhiri dengan gambar makanan lagik tapi takda cerita pasal makanan ni sebab aku malas. Bhahaha.



Tatatititutu.

2 comments: