Pages

Jom click! Help me buy Aqeel new clothes and toys ;-)

Lilypie - Third Birthday

14 November 2011

Pavlova and Rainbow Cake

Salam and hi...

Yesterday was my son, Aqeel's first birthday (13 Nov 2011). No big celebration, just a simple one. Just Aqeel, mama, papa, tuk, wan and pak shu. Ingat malas nak order cake tapi rasa tak syiok la kan celebrate birthday takde cake.Cea cea habis western la tu.Kuikui pape la budaya barat ke orang nak kata kan, bersedekah kan amalan mulia. Kita buat makan-makan dapat pahala whattt. Bawah ni pic Pavlova yang I ordered from Kak Huda. Senang je deal dengan akak ni, plus pavlova yang Kak Huda jual pun murah compared to few people yang jual. Boleh tengok gambar-gambar cake yang Kak Huda jual kat sini. Harga pavlova yang I order RM100. Plus delivery RM10 je. Murah tau price pavlova and cost delivery ni because Kak Huda from Taman Tun, delivery to Shah Alam RM10 je. Kak Huda akan bagi pavlova,cream and buah asing and bila nak makan, kita sendiri hiaskan dengan cream, strawberries and apa berries tah lagi satu sebab berry-berry ni tak tahan kan, so bila dah nak hidang, hiaskan la pavlova itu. Hancur pavlova itu dikerjain gue. Kekekeke..sorryla nak, mak kamu ini tidak berbakat sama sekali. Kalau makan mak kamu ni champion. See the lemak la. ;-P


 Yummy Berry Pavlova

Kat bawah ni gambar I tak boleh terima hakikat. Sebab apa? Sebab gambar nyorokkan separuh lemak di belakang badan hubby supaya dalam gambar I appear slim gitewww. Buekkk :-P.


 Sowie mama lupa sikat rambut Aqeel.


 Next week birthday my hubby. Macam nak order this cake from Kak Huda. Gulp.Telan air liur cepat.Bayangkan sedang melihat air tembikai laici sejuk pada pukul 6.30 petang pada bulan ramadhan. Bayangkan cepattt...jeng jeng jeng.(Poyo je kan nak nervous bagai) Haha.
-
-
-

-

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-

-

-

-

-

-
 
-

-

-

-

-

-

-

Ke...kene order yang ni? 
-
-
-
-
.

.


 .


 .


 .

 .
 .
 .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ahaks...larikkkkk!!!
~Wanie~

2 comments: